IPhonen metallinen kuori

Löytyi puhelimen kuori jossa oli ohut metallipinta, siihen kaiversin kuvan.

puhelimen kuoriKuoret ovat yleensä muovia vaikka pakkauksessa sanotaan harhaan johtavasti Metallic Case. Todellisuudessa ne on vaan maalattu metallinhohtoisella maalilla. Muoviin en pysty kaivertamaan, muovi sulaa timanttiterän alla ja jälki on karseeta röpelöä. Tässä kuoressa oli ohut alumiiniliuska muovin päällä. Ensin hirvitti miten helposti se menee puhki, mutta nou worries. Jännä homma, vois tehä toistekin. 😀

Tykkäsitkö?
  • Loistava (1)
  • Mielenkiintoinen (0)
  • Huono (0)
  • Muu: kirjoita kommentti otsikon vierestä (0)
Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentoi vapaasti ja nimettömänä! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.