Omppuruusuja, katsastusta ja lärvikuvia

omppuruusut3

Meikälle oli käyny hassusti, en ollu muistanu katsastaa autoani 😀 Joulukuussa ois viimestään pitäny, mut ku ei tullu sitä kutsulappua mikä yleensä tulee syksyllä, niin se jäi. (seliseli…) Mut enmä sillä oo kyllä ajanutkaan. Onneksi!

Sattu vaan hyvin, oli just tänään tarjous tuossa lähiasemalla, ei kyllä mun vakkaripaikka mut menköön. Säästihän tuossa 25 euroa. Ihan hyvä niin. Rysky meni läpi, hyvässä kunnossahan se on. Ainut huomautus tuli sammuneesta parkista. Se on viheliäinen vaihtaa, joutuu purkaan puskurin ja kaikki pois eestä,  mikä ihmeen aivopieru lie suunnittelijalla sattunu sen kans!

Hyi helkkari, menin sitte passikuvaan. Ei siitä sen enempää… 😀 Passissahan sitä ei kovin monesti tarvi katella mut kun se tulee ajokorttiinki!

Hain samalla ajolla omppuja ja päätin leipasta pullia. Murotaikina löyty jo pakkasesta. Omput siipaleiksi ja muutaman minuutin kiehautus että pehmenevät. Vettä, sokeria ja sitruunamehua.  Poistetaan liemestä, annetaan jäähtyä.omppuruusut1Taikina kaulitaan levyksi, päälle sokeri-kaneli-sitruunankuori-seos + hippusellinen muskottipähkinää. Leikataan suikaleiksi ja ladotaan omppusiivut päälle ja rullataan.

Rullaatirullaatirullallallei!rullataan...Nostellaan rullukat paperivuokiin ja pellille. Uuniin hippasen vajaa 200 astetta ja noin puoli tuntia.omppuruusut4Hmm… vois kokeilla jollain muulla kuin murotaikinalla. Vaikka hyviä nääkin oli. 😛omppupullat3

Tykkäsitkö?
  • Loistava (0)
  • Ihan jees (0)
  • Mielenkiintoinen (0)
  • Huono (0)
Tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentoi vapaasti ja nimettömänä! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.