Mobilistien ja motoristien Wappuajot 2013 Oulu

Aina ne on päällekkäin!

Wanhojen ajoneuvojen wappumarssi ja motoristien vappuajot nimittäin. Mobiilikulkue starttasi tänäänkin 12.30 Linnanmaan Prisman parkkikselta. Kulkue eteni poliisisaattueessa reittiä Linnanmaa- Tuiransillat- Kajaaninkatu- Uusikatu- Limingantie- Automuseo.

Noh, tällä kertaa en ehtinyt Buickia katsastaa ajoissa, että oisin tähän ajoon osallistunut. Enpä ois sitten edes ehtinyt motoristien ajoon (joka on kuitenkin ehkä se ykkösvalinta, kun kerran molempiin ei voi osallistua).

Ajelin kuitenkin mopolla Automuseon ohi matkalla Raksilan marketeille, oli ihan simona väkeä ja autoja!

Olin Raksilan parkkipaikalla noin 13.30. Näppejäni koitin lämmitellä moottorissa, lämpötila 4 astetta ja aikamoinen tuuli. Kännyn kamera tykkäs kyttyrää mun jäisistä sormista ja meni juntturaan, ei siis kuvia sieltä… Startti oli 14.00 ja motoristien kulkue seurasi reittiä Teuvo Pakkalan katu-Kajaanintie-Heikinkatu-Lävistäjä-Uusikatu-Limingantie-Joutsentie-Kainuuntie-Muhos, poliisisaattueessa tietenkin ja liikennevalot vilkkuivat meille keltaisena. Teiden varsilla oli mukavasti porukkaa katsomassa kulkuetta ja vilkuttamassa. Autoilijoilta vaadittiin pitkää pinnaa, liikenne oli suljettu muilta kuin moottoripyöriltä ja letkan ohiajo kesti noin 13 minuuttia.

Olin jo päättänyt etten Muhokselle asti todellakaan aja. Mulla ei ole kahvalämppäreitä. Niinpä Kaakkurin kohdalta kurvasin kohti kotia.

Grilliherkut naamaan ja velun synttäreille jälkkärikahveille. 

Tässä netistä löytynyt video tuosta ajosta. Meikäläinen vilahtaa about 8.38 kohdalla.

vappu kauppatorilla

Oulun toripolliisi vappuna

vappu kauppatorilla2

Vappu Oulun kauppatorilla

 

 

 

Tykkäsitkö?
  • Loistava (0)
  • Ihan jees (0)
  • Mielenkiintoinen (0)
  • Huono (0)
Tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentoi vapaasti ja nimettömänä! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.