Otos kesän puuhista

Just kävin pihalla kuvailemassa tuota kranssintekelettä, nii olipahan lämmin! Sentäs jo yli syyskuun puolivälin ja kelit on ihan mahtavat. Ainaki täällä Oulun seutuvilla.  Joku muka leuhki, että maanantaina tulis lunta 10 senttiä. Pöh, en hyväksy. En. Eilen illalla prätkälenkkillä kesähanskoilla tarkeni ihan mainiosti. Näin illan aikana viis eri polttariporukkaa, eipä noillakaan kovin paljo päällänsä ollut. Mm. kimalaisiksi oli joku ryhmä sonnustautunut.  Pitäs laittaa kypäräkamera…. 😀

Kesällähän meillä kaadettiin puita takapihalta. Sirkkelillä ja moottorisahalla leikkelin oksista siivuja ja sen jälkeen liimailin sormeni ihan tönköksi. Saatto siinä muutama siivu tarttua kiinni toisiinsakin ja tässä tulos. Jääköön ne sormet kuvaamatta…

puukiekkokranssi

Mie tykkäsin, että mänty on liian keltasta, joten ohennetulla maalilla sudin kiekkoja valkosemmiksi. Tekaisin muutaman organzaruusun ja säkkikankaasta ison rusetin vielä koristeeksi. Aikasempia tekemiäni organzaruusuja löytyypi esim. täältä  ja  täältä. Ja voihan tuon kranssin toki ripustaa niinkin, että koristeet ovat yläreunassa.

Isompiaki kiekkoja leikkelin ihan mäntyjen rungosta, niillekkin on suunnitelmia, jahka tässä ehdin niitä toteuttamaan.

Kesällä löysin jostain eteläsuomen kirpparilta arabiaa ja koska ne passaa just vanhoihin arabian kahvikuppeihin, pitihän ne ottaa.

arabian sokerikko ja kermakko

Mut eniten mä ihastuin tohon virheettömään ja täydellisen ihanan väriseen kannuun! En tiiä mikä logiikka siinä on, mutta se on ylisöpö! 😀

oranssi kannu söpön mallinen kannu

Tän vanhan tonkan oon roijannu myös kirpparilta. Iso oksankarahka seisoo lujasti hiekassa. Istutin köynnöstä pikku ruukkuun ja se on kiivennyt pitkin oksistoa. Saas nähdä, ei taida ehtiä kukkaan. Mut eipä hätää, laitoin siihen värikkäät ledivalot, kuin kukat.

köynnös tonkassa

Pimeässä se näyttää tältä. tonkka pimeässä

Pohjosessa prätkällä poroja väistellessä toivoin jälleen sitä kypäräkameraa! Kaks niin julumetun komiaa poroa mennä jolokotteli siinä mun edessä, eihän ne väistää osaa eikä varsinkaan mennä sinne ojaan tai mettään. No kukapa se siellä ojassa tykkäis, en minäkää… Niillä oli molemmilla järjettömän kokoset sarvet! Tai siitä kai se johtuki ettei ne nähny mua, ku sarvet painaa niin, että pää on takakenossa, eikä näe ku taivasta. Poor thing! :/

Oon maistellua sushia, mutten kethua. Nähny oon. Sulonen!

Mikko

•●♥ƸӜƷ♥●•

Eilen hain vanhemmilta omppuja, pitää laittaa hillot muhimaan, jospa rommilla mauistais… hmmm. Sitten timantti kutsuu!

kimmellys seitissä

puukiekkokranssi4

Mukavaa syksyä!  Palaan kohta asiaan mm. betonin merkeissä. 😀

gladioluksia

Tykkäsitkö?
  • Loistava (5)
  • Ihan jees (0)
  • Mielenkiintoinen (0)
  • Huono (0)
Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentoi vapaasti ja nimettömänä! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.