Rommiomppuja ja kaiverteluja

Parina päivänä meillä on tuoksunut niiiiin hyvälle! Hain vanhemmiltani valtavan määrän omppuja ja hauduttelin niistä uunissa ihanaa hilloa.

omppusavotta

Hillon tekeminen oli helppoa, ompuista siemenkota pois, lohkoiksi ja uunipellille. Sekaan hillosokeria, kanelia, vaniljaa, sitruunanmehua ja muskottia. Pellit uuniin 175 asteeseen pariksi tunniksi.

Eikä unohdeta tärkeintä maustetta rommia, jonka lisäsin lopuksi, juuri ennen purkitusta. Osan ompuista säilöin pehmeinä lohkoina. Vie muuten kielen mennessään!

omppuhilloa tulossa

Sillä aikaa kun omput on muhineet uunissa, olenkin (yllättäen, hah) kaiverrellut. Muun muassa. Lupailin betonitöitä julkaista, mutta maltetaanpa hetkinen vielä. Joku on taas haalinu ittelleen hitokseen hommia, eikä vieläkään kukaan ole mua kloonannut! Saatikka antanut mulle niitä lisätunteja vuorokauteen. 😀

 Tässäpä Glencairn-viskilasit Opel Kapitan-kaiverruksella, eestä ja takkaa.

kapitan kapitan

opel kapitan

Vanhasta puusta tuunaamani nimikyltit saivat huomiota osakseen, tässä yksi versio. Fontti ja koristeet tällä kertaa tämän näköiset.

Nimikyltti Niinistö

(ˆ◡ˆ)

Muutakin valmista on toki tullut, tänäänkin on surissut aamusta asti. 😉

Ja koska minullakin on uuden tiedon mukaan demonisia voimia, lähden ihan piruuttani muutamaksi päiväksi patikoimaan! 😉

Olkaapa kiltisti sillä aikaa!  *rommipusu* 😀

Tykkäsitkö?
 • Loistava (4)
 • Ihan jees (0)
 • Mielenkiintoinen (0)
 • Huono (0)
Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Rommiomppuja ja kaiverteluja

 1. Nimetön says:

  Hei kuulkaas rouva Demoni, paljonkos sitä olis kaivettava kuvetta saadakseen tuollasen über-hienon nimikyltin tänne Lintulandiaan? 😉

  • Anne says:

   😀 😉 Nimikyltissä on puuhaa kerrakseen jos toisekseenkin. Hintahaitari voi olla laaja, se riippuu tietty koosta ja materiaaleista. Kannattaa laittaa sähköpostia, ( anne@lasipuoti.com ) niin suunnitellaan oman näköinen kyltti.
   Mallikuvan kyltti juuri näillä vermeillä noin 85,00 euroa. Mutta kysäise tarkemmin se juuri sinun näköisesi kyltin hinta.

Kommentoi vapaasti ja nimettömänä! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.