Fuksianpunaista pehmeyttä ja tikkuja sormiin

Kesällä, kun meillä kaadettiin puita, leikkasin moottorisahalla muutaman siivun paksuimmista rungoista. Ikinä en ollut käyttänyt moottorisahaa ja sen kyllä huomaa! :D Mie tietysti luulin, ett se saha uppoaa paksuun runkoon ku kuuma veitsi voihin.  Hiomakoneella tasoittelin pahimmat epätasaisuudet kiekoista sen jälkeen kun olivat aikansa kuivuneet. Sitten tein liitutaulumaalit ja pariin kertaan käsittelin pinnat niillä.

liitutaulukiekot

Liitutaulumaali on helppo tehdä itsekin, sehän on aika arvokasta ostaa. Tarvitset vain jotain maalia ja laastia, itsellä oli mustaa saumalaastia ja vihreää sekä lilaa seinä- ja kalustemaalia.  Tumma laastijauhe tummensi luonnollisesti lopullista väriä, joten käytä halutessasi vaaleaa sävyä. Esim. näihin riitti vajaa desi maalia ja ehkä teelusikallinen laastijauhetta. Massaa pitää sekoittaa tosi hyvin, laastijauhe jää helposti kokkareiksi. Ennen toista kerrosta, hioin kuivuneen maalikerroksen karkealla sienellä.

Tämän jälkeen on vielä syytä muistaa liitukäsittely uudelle pinnalle.  Muuten ensimmäiset liidunjäljet saattavat jäädä pysyvästi kiinni liitutauluun.  Hioin liitua koko pinnalle ja hieroin sitä kuivalla sienellä hyvin joka kohtaan.

Mihin kaikkeen liitutaulumaalia voiskaan käyttää!!

***

Mua on joskus vaikea löytää, kuulemma. 😉  No joo, saatan olla sillointällöin ihan ”hukassa”. 😀

Mut oikeesti, tässä meidän asuinalueella tehtiin tiemuutoksia uusien asuntojen myötä pari vuotta sitten ja meidän osoite muuttui myös. Ihan turhaan, jos multa kysytään, ois vaan poikkaistu tie pikkusen eri kohdasta niin asiat ois hyvin. Jos käyttää navissa karttapalvelua, joka ei ole päivittynyt, navi ohjaa viereiselle kujalle. Saa mua sieltä etsiä! 😀

Tienviittakin on tuolla kaukana, joten ei ole voinut olla varma onko oikeassa paikassa vaikka oikealle kujalle oiskin sattunut. Niinpä polttelin oikeen kyltin tonne tallin seinään, nyt tietää millon on oikeessa osoitteessa! Tervetuloa vaan! 😀

oot perillä :)

***

Viime joulun alla aloittelin tätä, välillä mahottomalta tuntuvaa urakkaa. Huppuhuivi herkullisen fuksian punaisena. Eihän tuossa muuten niin kauaa ois menny, mut huivin keskiosan kuviossa jokainen silmukka vaihtaa paikkaa. Joskus manasin, että miks just sellanen kuvio piti siihen valita. 😀 Huivilla on kuitenkin pituutta aikalailla. Satunnaisesti iltaisin tätä kudoin, samalla telkkua katsellen.

huppuhuivi

fuksia huppuhuivi

Kekseliäs löytää tästä monia tyylejä! 😀

taipuu moneen tyyliin .D

Tässä vielä pieni ”sneak peak” tulevaan… 😉

sneak peak tulevaan

Tykkäsitkö?
  • Loistava (2)
  • Mielenkiintoinen (0)
  • Huono (0)
  • Muu: kirjoita kommentti otsikon vierestä (0)
Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentoi vapaasti ja nimettömänä! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.