American Car Show 2015 Helsinki

Pääsiäisviikonloppuna Hesan messukeskuksessa järjestettiin jälleen kerran jenkkiautonäyttely. Ite olin lauantaina paikan päällä, iltaa kohti alkoi olla aika tiivis tunnelma.

Tässä muutama kuva kohteista, jotka mua kiinnosti. Kuvia klikkaamalla saat lisätietoa.

Hienon värinen Desoto

blue

fordpickup kelt pickuppikku kilpuriWV siivet   Oldsmobile 88 Golden Touch 1949 303 Rocket Hydramatic Oldsmobile 88 Golden Touch 1949 303 Rocket Hydramaticgolden touchBrutal Bastardboss hossithauska satulaja kiva väribobberprätkiäprätkäosastoahmmkawasaakelikatupyöriäkromiaketjutwauledit mattaayamVäri!Chevrolet NovaAvo Pontiac Firebirdmussenamnätti Buick avonaBuickin konehuonePlymouht Cuda

Lamborghini Diablo VT Roadster 1999Plymouthkylkikaariasiivet ohjaamohieno somistus Buick suolla, hieno buick-somistusBuick Superin kehitys upee väri! -51 Buick super, tekniikka Chevy 305 +th 350how cool is that!Starsky & Hutch car täst tulee mieleen joku lastenohjelmaLast ridejoskus turkikset oli MUST rock`n rollPsycho Expresshieno mattaEra Cobra 427 ilme Era Cobra 427 Era Cobra hytti Era Cobra sivusta Era Cobra takaa Era Cobran tiedotDeLoreanCord 812 1937 Olds V8, vaihteisto TH-325 Changer sivustaDodge Changer -mysteeriChanger***

Tykkäsitkö?
  • Loistava (0)
  • Mielenkiintoinen (0)
  • Huono (0)
  • Muu: kirjoita kommentti otsikon vierestä (0)
Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentoi vapaasti ja nimettömänä! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.