Pirun labrum!

Tässä päivänä muutamana, olin taas fysioterapeutilla ton käteni tai oikeammin olkapääni vuoksi. Fyssari hieroi koko selän ja kipeän olkapään. Selkä oli kuulemma tosi tiukka. Kinesioteippausta oon pitänyt kaks viikkoa, se helpotti kipua välittömästi. Nyt se jätettiin kokeeksi pois. Anskattoo mitä tapahtuu.

Historiahan menee tämän asian tiimoilta näin: Kohta puoli vuotta sitten putosin ja jäin roikkumaan käsien varaan. Repäisy oli raju ja käsi vääntyi taaksepäin. Magneettikuvaus paljasti, että etulabrum on irti, osin myös yläosa, mikäli olen oikein ymmärtänyt.  Jonkun aikaa annoin käden vain levätä, kaiverruksiakin tein hyvin harvoin. Kädellä ei pystynyt tekemään paljoakaan. Vieläkin on vaikea saada esim. puseroa pois päältä. Hoitolinjaukset ovat muuttumassa, leikkausta ei tehdä ennenkuin on kokeiltu fysioterapiaa ja jumppaa.

mitä vittua???

Yöt on joskus tosi syvältä, kipu ei anna nukkua. Masentaa, väsyttää, eikä mikään huvita. Näillä näkymin en aja prätkällä kesällä. 🙁  Hassua, jos käsi on kipeä, soutaminen auttaa. Joskus se taas saa käden särkemään.  Pientä edistymistä on kuitenkin havaittavissa. Nyt voin nostaa käsivarren etukautta ja sivukautta ylös. Eikä käy niin helvetin kipeää. Viime käynnillä fyssari antoi läksyksi jumpan, jolla saataisiin käsivarsi taipumaan selän taakse.

Onneksi lähtiessäni fyssarilta vilkaisin peiliin. Kyllä se mua niin kovvaa hoitopöydällä ruttuutti, että naama oli ko possulla ja ripsarit oli varissu pitkin punasia poskia! 😀

Vähän hierontaa, ei liian kovaa....

Naamanputsauksen jälkeen ajelin rompekauppaan, mun piti löytää poraan uudet hiilet. Mut kato mitä mie löysin!! ♥♥

Peikkokortit Ihanat pelikortit

Heräteostos? Eihän järkevät ihmiset tee heräteostoksia!! 😀

No hiiliä en vielä löytäny. Mua kuitenkin valistettiin, että isommissa vekottimissa (autoissa?) käytettävät hiilet eivät sovellu mun porakoneeseen. Ne on liian kovia, ne ei kulu, vaan syövät mun koneen paskaksi. Roger that.

✻´´¯`✻.¸¸✻´´¯`✻.¸¸✻´´¯`✻

Tuota valkoista huttua on ainakin täällä Oulun korkeudella jo ihan riittävästi. Välillä on joutunut vaihtamaan rommikolan lumikolaan. Puikoiltakin löytyy valkoista ja ripaus roosaa, lumiprinsessan sukat. Sukkien malli löytyy kirjasta Unelmien silmukat. Klikkaa kuvat isommaksi.

Lumenvalkeaa Lumiprinsessan sukat

 Valkoiset sukat

Tähtien keskelle lisäsin pienet roosat lasihelmet.

Helmet kukkien keskellä

Palmikkokuviot

Valkoista ja roosaa

Joskus aiemmin yritin tehdä kettukarkkisukkia, mutta syntyikin kaappikello. 😀  Nyt viimein sain keltaista lankaa.

Kettukarkkilapaset

Oh for fox sake!

Tää lähtee soutamaan. Riehakasta viikonloppua! ♡ ♡ ♡ 

Tykkäsitkö?
 • Loistava (4)
 • Mielenkiintoinen (0)
 • Huono (0)
 • Muu: kirjoita kommentti otsikon vierestä (0)
Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Pirun labrum!

 1. Nimetön says:

  Kyllon taas niin nättyyset syylingit ettei muuta voi sanoo, ja omatkos on sääretkin vai???!!!!! Kyllon kivaa kun joku osaa!!!

 2. Nimetön says:

  No luin sitten vasta noi yläosan stoorit, no mistäkö putosit olikkos kiipeilemässä jossain vaiko mistä,jostain ylhäältä kumminkin kun noinki pahasti kävi. Koeta ny uskosti jumpata ,eihäs siitä kesästä mitään tuu jos ei prätkätteleen pääse!!!! TOIPUMISIA!!!!!!!!

 3. Nimetön says:

  Hyvä, se on oikea suunta perix ei anneta!!!!

 4. Nimetön says:

  Niin ja nätit on sääresi kyll noita kelpaa näyttää,toivottavasten hän ei loukkaannu mun välillä vähän iholle menevistä kommenteista!!!!????

Kommentoi vapaasti ja nimettömänä! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.