Missä sitä tulikaan temmellettyä

Ihan mahtavaa, tää kesä oli/on säitten puolesta tosi hyvä! Loma-aika tuli viipotettua ympäri suomea. 🙂 Tässä muutamia mitä nyt äkkiseltään tulee mieleen.

Alastaron kiihdytyskisat. Käyn nykyään vain lauantain, koska tyrivät systeemin, enkä halua maksaa enää jäsenmaksua. Ei maksa moni muukaan ja sen huomaa katsomossa. Tässä lähimmällä radalla dragsterillaan euroopan nopein kiihdytysajaja, Anita Mäkelä!

Anita Mäkelä

***

Prätkäretkellä suunattiin kohti Sotkamoa. Vaalassa kahvilla mietittiin, kumpaa puolta Oulujärveä kannattaa ajaa, jos mielii kuivana päästä perille. Katsottiin forecan ennustetta, se lupaili pohjoispuolelle kuivaa, mutta me katsottiin taivaalle ja lähdettiin eteläpuolen tietä. Parinkymmenen kilometrin jälkeen tien päässä oli musta seinä ja vettä tuli kaatamalla! 😀 Pyörähdettiin takas, otettiin lisää menovettä (jos tämä kovinkin seikkailuksi menee) ja lähdettiin pohjoispuolen tielle. Sitä saikin ajella pitkästi ennenkuin pilven lonkero ylsi meidät kastelemaan. Hotellille päästyä farkut oli jo kuivat.

Aamulla matka jatkui kohti Joensuuta. Sieltä löytyi kivoja putiikkeja, täytyy pistää mieleen… 😉

Uijuii mikä sänky!

Mutta kertokaa mulle tämän suklaapuun arvoitus!! 😀

Suklaata puussa

jätskillä ja ihailemassa veneitä

Helteistä Pielisjoen rantaa käveltiin Botaniaan, kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa on myös suomen ainoa ja maailman pohjoisin trooppinen perhospuutarha. Yks siivekäs lähti heti hyritsylle! 😀

BotaniaMusta perhonen

PerhosiaPerhoset aterioimassa

Kaikenkarvasia toukkiaBotania Joensuu, kännykkäkotelo oli vissiin kiinnostava.

Mitä ihmiset edellä, sitä eläimet perässä. Julkisesti keskellä kirkasta päivää! :D

Janon sammutti puolukka ja mansikka, kesäravintola Wanha Aitta.

puolukka ja mansikka

***

Kesäravintola Wanha Aitta

Kuopiossa söin elämäni parhaat muikut ja muusit! Mää niin järkytyin, etten muistanut ottaa muikuista kuvaa…. Jälkkäriksi kaks annosta créme bruleeta. 😀

créme brulee

***

Kotonakin piipahdettiin ja kun oli niin törkeet helteet, suunnattiin kohti Hailuotoa. Haaveeksi jäi tällä kertaa. Ois pitänyt odottaa ties montako tuntia, että ois päästy lauttaan.

jono lautalle

Ajeltiin sitten Siikajoen Tauvoon. Sai sielläkin nahkansa poltettua. 😀

beachilla

Siikajoki Tauvo hellepäivä

***

Yhtäkkiä oltiin taas menossa. Korkeasaaressa hikoiltiin näitten otusten kans kilpaa…

Turtle Kamelit Sarvipäät

Autossa joku aukas hapotetun vesipullon ja istuskelin sitten paluumatkan jalat ikkunalla, haarat levällään ja puhallin täysillä. 😉 😀

***

Sitthän mie tulin kipeeks. 🙁 Ensten selkä. Sit aloin ihmetteleen, että mitä mie oon tehny pakaroillani, kun ne on niin kipeet. Kipu levis takareisiin ja lopulta pohkeisiin. En voinu olla mitenkään päin, ku joka paikkaan sattu niin helvetisti! Vedin grammasia panadoleja, aamuyöstä sain nukuttua. Aamupalan jälkeen mentiin terveyskeskukseen, sairaalasta ois saanu ajan 4 tunnin jälkeen. Menin sit yksityiselle yleislääkärille, kun ortopedille tai muulle vastaavalle ei ollut aikoja lähimaillakaan. Se arveli kyseessä olevan iskias, mut eihän se varma ollut, sai peloteltua mut kaikenmaaliman veritaudeilla… Mutta sainpahan ainakin sellaset lääkkeet, että kipu katosi ja loma saattoi jatkua, JESS!

Alive

***

Lauantaina ajeltiin Räyskälään lentokeskukseen Vintage Dragsiin. Vanhojen autojen kiihdytyskisat siis. Automeri oli valtava! Klikkaa ekaa kuvaa niin näet kaikki kuvat isoina.

300C siivet 300C Chrysler 300C AJA! Anglia Baby blue Black and Red Black Bling bling Buick Riviera, Boattail Caddy Cars Edsel with horns Flames GRAUH! HD Pickup  Heeeno!  Hitlers revenge Inside Lace! Luuta ja vähän lihaakin mattaa ja kiiltävääNäkymiä  It´s golden On siinä kaara poikineen... Punainen paholainen Satoja autoja SIISTI!! Spider bullet Trouble tyylikkäät pinstripet tän mä oisin voinu ajaa kotiin... What a smile! Buick Red Buick very funny car Awesome! Taillights HAHAA

Keuloja Pinstripet COOL Lineup

IHANA!

***

Mua aina ihmetyttää, mihin naiset tarvii käsilaukkua hotelliaamiaisella ????? Mie kyllä sen aikaa pärjään ilmanki. Laukku ui sitten leikkeleissä ja tomaateissa ym silliviipaleissa. Hyi saatana! Ja ne leikkeleottimet! EI NIITÄ SAA LAITTAA NIIN ETTÄ SE KOHTA JOSTA PIDÄT KIINNI, KOSKETTAA RUOKAAN!!! Vaan sievästi lautasen reunalle.  Hyis haatana once again!

Tällä kertaa oli muutenkin aika eksoottista majoittujaa, muuan mies ”kiitti” aamupalasta hyvin äänekkäästi röyhtäisemällä. Sitten oli tämä pariskunta; nainen selitti miehelleen kaikuvalla bassoäänellään, miten olivat ehtineet kiertää puolessa tunnissa niinkin monta pubia edellisenä iltana. (muisti sentään, mies ilmeisesti ei) Mistähän arvonnasta he olivat voittaneet tämän majoituksen, ihmettelen vaan… tän piti olla neljän tähden hotelli. Häälahja??

Tienvarrelta pongattua! :D

Toinenkin juttu yllätti, nimittäin hotellin siivoojapoika. Enpä ole ennen törmännyt tilanteeseen, että siivooja on huoneessa kun palaan aamiaiselta. Eiks ne yleensä käy myöhemmin? Mulla kun tulee aina kiire ja jätän tavarani niille sijoilleen aamupalalle lähtiessäni. Sitten kun poistun huoneesta pidemmäksi aikaa, kerään kyllä kamppeeni laukkuihin, ettivät ole siivoojan tiellä. En halua, että niihin joku koskee, esim. hammasharjaan, tai mun vaatteisiin! No tää tyyppi lunkisti jatko vaan siivoilemista. 😀 Plussaa se sai siitä, että se luutusi lattian!! Ja koitti olla kolistelematta. 😀

Aperitiv

Tuli toki muuallakin reissattua, Turun keskiaikamarkkinoilla, Kemiönsaaressa, Fiskarsin ruukissa, Kuopijossa risteilyllä ja ja ja… minen nyt kaikkia muista.

Kotimatkalla tulikin ukkosen kera vettä ihan alas asti, max 50 km/h pysty ajaan. Piti ihan kellukkeet varalta laittaa…

Ja kesä senkun jatkuu! 😀

Tykkäsitkö?
 • Loistava (3)
 • Mielenkiintoinen (0)
 • Huono (0)
 • Muu: kirjoita kommentti otsikon vierestä (0)
Bookmark the permalink.

4 Responses to Missä sitä tulikaan temmellettyä

 1. Nimetön says:

  Jaa a olihan siinä kolinaa kerraxeen mutta onnex olet selviytynyt tauas kotiin ja laittaan kivoja sekäkin nätyi kuvija meittin iloxx!! Miu ja mau pitikin tilata ziult kasikymppis lahjus mutta olikin zanoddu ettei sisään pääse jos on käärö kainalossa!!!!!! Mitäs tässäkohtaa ois arvon Neidolla ehdotteita??? Jään oottaan hyvijä ei kikkoliinoja vaan kikkoja????

  • Anne says:

   Hei!
   Niinhän sitä joskus kuulee, ettei lahjojen kanssa ole tulemista. Varttuneemmille henkilöille varsinkin on tärkeämpää, että saavut itse paikalle.
   Mutta eikai kukaan oikeasti pahastu, vaikka pienellä lahjallakin muistaa merkkipäivänä. Riippuu tietysti onko kyseessä nainen vai mies ja mieltymyksistä, mitä voisi lahjaksi ajatella.
   Pidetään henkilökohtaiset tiedot ja tilaukset yksityisinä, joten laitatko sähköpostia, kiitos. Saattaa olla, että joku muukin lukaisee näitä kommentteja. 🙂

 2. Nimetön says:

  Näin teemme,mut jokos se kätönen on toimintakunnossa????

Kommentoi vapaasti ja nimettömänä! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.