Kalevala-CAL, mission accomplished!

Tästä lähettiin viime vuoden syyskuun hujakoilla.  Eli maailmanlaajuinen torkkupeittoprojekti Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi.

Kalevala-CAL

Peittoon kuuluu  noin 24 erilaista palaa, joiden aiheet on poimittu Kalevalan aiheista. Ilmatar, Sotkan pesä, Maailman synty, Kätketty aurinko, Iso tammi, Pohjan akka harvahammas, Lemminkäinen, Ahto, Kalevalan meri, Väinölän viljavat vainiot, Joukahainen suossa, Kasvun ihme, Ei ole vuoksen voittanutta, Sammon taonta, Tuonelan joutsen, Neidon kehrä, Nuotiovalkea, Pohjolan häät, Tellervo, Tapio, Lintukoto, Marjatta, Kantele, Sammon ryöstö, Sormet sormien lomahan, Pohjolan väki. Nämä virkkasin ja koska käytin ohutta alpakkalankaa, ruuduista tuli aika pieniä. Peitto uhkasi jäädä siis pienehköksi, joten virkkasin muutaman ruudun pariin kertaan. Ruutuja on nyt peitossa 6 x 7 kpl. Reunuksen kanssa peitosta muotoutui ihan kivan kokoinen torkkupeitto. 🙂

Ei palele!

 

Kalevalapeitto

Mun peitto valmistui sopivasti Kalevalan päiväksi. Opin ihan hirvittävän paljon tämän projektin aikana uusia virkkauksen kiemuroita ja kuvioita! Nyt tuntuu niin helpolta jonkun huivin virkkaaminen, joka takkusi kovasti ja jäi kesken ennen tätä projektia. 😀 Oli todella hienoa olla mukana ja saada peite lopulta valmiiksi!

Kalevalapitsiä

Torkkupeitto

Olitko sinä mukana projektissa? 🙂

Tykkäsitkö?
 • Loistava (3)
 • Mielenkiintoinen (0)
 • Huono (0)
 • Muu: kirjoita kommentti otsikon vierestä (0)
Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kalevala-CAL, mission accomplished!

 1. Nimetön says:

  Hianoi nyplööksei, eikö olkkaris ole pikkasen benxiinin tuoksuinen ilmanala ko intikka siel masgottina seisoo, vai herkisteletkös jo kesää?????
  Ps:nyt taitaa tullakkin pitkä ootus ennen ko päästään huristeleen!!!!

  • Anne says:

   Kiitos. Ei oo intikka. Intikka on intruder tai joku traktori, tää mun prätkä on Indian Scout. Ei haise bensa eikä öljy, kun ei se vuoda mitään. Jos joku, niin ihan vähän nuo kumit tuoksuu. 🙂

 2. Anne says:

  Ai mikä mysteeri tässä on ollut? T. Anne

Kommentoi vapaasti ja nimettömänä! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.