minä, Anne

Moi!

Olen Anne ja yritän luoda jotain kaunista ja uniikkia. Innostun helposti uusista jutuista, noh, oikeastaan kaikesta. 😀 Teen näitä juttuja huumorilla, toivottavasti sinä naurat minun kanssani. En ota asioita liian vakavasti ja improvisoin työn edetessä.

Pikkulikasta asti olen tykännyt piirtää. Opetin posliininmaalausta pitkän aikaa. Lasia olen kaivertanut nyt kymmenisen vuotta. Kaivertaminen on minulle harrastus, minulla ei ole yritystä, vaikka nimestä ehkä niin voisi päätelläkin. Jonkin verran olen tehnyt tatuointejakin. Pari vuotta sitten kuvioihin tuli myös polttokaiverrus. Viimeisimpänä kreisit pääkallolusikat. Kaiken aikaa täytyy olla tekemistä käsille.

Tehokkaat jenkkiautot kiinnostaa myös, tallissa mm. Buick GS 400. Rakkain harrastukseni kesäisin on kuitenkin moottoripyöräily. Ninja zx9r ja Indian Scout ovat silmäteräni. ”Vauhtihullu reikäpää”, olen kuullut itseäni kuvailtavan. 😀

Joka tapauksessa, haluan jakaa nämä ”teeseitse” –jutut kanssasi. Jotta et jäisi paitsi mistään jutuistani, tilaa blogin artikkelit sähköpostiisi. Ilahdun saamistani kommenteista, voit jättää niitä myös anonyymisti. Voit helposti arvostella postaukseni, tai yksittäisen kuvan, juttujen lopussa olevilla nappuloilla.

Tervetuloa, have fun!

t. Anne

minä ja mun ZX9R

Auringonlaskuun, Indian Scout

mun

look deeper into my eyes...

ja taas mennään :)

me. red riding hood

Let's kick few bad asses

minä1Nykyään hiukset on vaaleet...

mopokaveri

6 Responses to minä, Anne

 1. Hei mikä tekemisen riemu sinulla on! Koen niin samanlaisia tunteita ja kokeilemisen iloa omissa hommissani. Kun kymmenen vuotta sitten risukasan äärellä mietin mitä ja miten koivunrisuista voi tehdä ja omasta päästä väänsin risukorit ym. tavarat niin ei ollut kirjoja saati nettiä apuna. Mutta kantapään kautta tuli betonityöt ja risukorIt tehtyä.
  Nyt aion kokeilla ideaasi vanhojen pyyhkeitten kanssa jos sallit. Tällä hetkellä puutarha on lähinnä sydäntäni ja kirjoitan blogia Tarhasirkku.fi osoitteessa; käy kurkistamassa jos on aikaa. Tsemppiä touhuisisi ja aurinkoisia päiviä! Terveisin Sirkku

  • Anne says:

   Hei Sirkku!
   Kunpa vain ehtisi tekemään kaiken mitä haluaa! On ollut jo pakko opetella heittämään roskiin tavaraa, josta miettii, mitä kaikkea kivaa siitäkin saisi aikaiseksi! Eihän kaikkea voi säilyttää, mutta joskus sitten käy niin, että seuraavana päivänä juuri hävittämääni ”roskaa” olisikin tarvittu. 😀 Ja tuo netti! Se se on paha paikka! 😀 Aina löytyy uusia juttuja, mitä haluaa kokeilla!
   Pyyhkeet betonissa ei ole oma ideani, sekin löytyi netistä, joten ei muuta kuin ”pyykkäämään”.
   Käyn varmasti blogissasi, kivaa että vierailit täällä!
   Kasvuniloa puutarhaasi! 😀
   – Anne

 2. Nimetön says:

  Anne do you speak english? I am looking for the skull bride and groom wine glasses on Pinterest.

 3. Nimetön says:

  Hello I’m interested in the skull wedding toasting flutes do you still have some for sale

Kommentoi vapaasti ja nimettömänä! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.